Faillissement Nose Air BV

Begin 2013 is aan onze relaties met een geursysteem dat voorheen door Nose-Air BV is geleverd, kenbaar gemaakt dat Gewoon Wellness door de Franse fabrikant Nat’Arôm is aangesteld als distributeur van deze geursystemen in Nederland.

Hierdoor kan Gewoon Wellness de bestaande geursystemen die voorheen door Nose Air BV werden geleverd,  goed blijven onderhouden met originele onderdelen en evt. uitbreiden. Ook een volledig nieuwe, betrouwbare, Nat’arome installatie behoort tot de mogelijkheden. Het als betrouwbaar bekend staande geursysteem kan hierdoor nog jaren mee!

We hebben al vele positieve reacties mogen ontvangen op bovengenoemde berichtgeving. Het product Nat’arome (voorheen verkocht onder de merknaam Nose-Air)  komt hierdoor weer duidelijk op de kaart te staan! Alle relaties met een dergelijk geursysteem zullen de komende periode nog door ons worden benaderd.

in 2013 kwam in het nieuws dat het bedrijf Nose Air BV failliet is verklaard. Zoals hierboven beschreven, heeft dit geen enkele invloed op het goedwerkende geursysteem van Nat’arome die destijds zijn geleverd onder de merknaam Nose Air. Als er naar aanleiding van deze berichtgeving vragen en/of opmerkingen zijn, belt u ons dan gerust op telefoonnummer (0031)73-8801048 of stuur ons uw vraag per email naar info@gewoonwellness.nl. Wij zullen uw reactie dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Heel graag tot ziens,

Team Gewoon Wellness