Branches

De geursystemen zijn toepasbaar in verschillende branches. Per branche zijn er andere wensen, waar wij u een passend aanbod bij kunnen bieden.

Sauna en Wellness:
Van oorsprong zijn we begonnen geursystemen te plaatsen en diverse sauna’s en wellnesscentra. In deze branche is het toevoegen van geur aan saunafaciliteiten, maar zeker ook aan de rustruimtes, gangen en eetgelegenheden al langer vanzelfsprekend. Met ons uitgebreide palet aan geuren zijn we in staat veel belevingen te creëren die passen bij de ruimte.

Hotel:
Voor hotels is de geurbeleving bij binnenkomst erg belangrijk, aangezien dit de eerste indruk en de start van het verblijf is voor de gasten. Ook de geur op de kamer is erg belangrijk. Speciaal voor hotels hebben we daarom professionele geursystemen die een groot bereik hebben en draagbare geursystemen die, bijvoorbeeld tijdens de schoonmaak van de kamer, tijdelijk kunnen worden geplaatst. Hierdoor is ook de geur in de kamer optimaal wanneer er nieuwe gasten arriveren.

Retail:
Binnen winkels zijn er vele toepassingen mogelijk en onderzoeken tonen ook aan dat een juiste afstemming van bepaalde herkenbare geuren een positief effect hebben op het aankoopgedrag. Geursystemen kunnen in winkels geplaatst worden, maar het is ook mogelijk om geur toe te voegen aan de verpakking. De klant zal extra worden geprikkeld bij het thuis open maken van deze verpakking.